top of page

Backorders ger möjligheten att förvärva utgångna domännamn så snart de blir tillgängliga för registrering. Tjänsten använder specialiserad programvara och servrar för att registrera den specifika domänen via flertalet ansökningar exakt vid det tillfälle den släpps fri. Tjänsten kan aldrig garantera en lyckad registrering av domännamnet då det är hård konkurrens men det utgör en mycket god chans. Detta är en användbar strategi för företag som vill förvärva värdefulla domännamn som kan ha övergivits eller glömt att förnyas av sin tidigare ägare. Domännamnen som släpps fria kan vara populära generella begrepp inom produkter och tjänster (glass.se, restaurang.se, crm.se, kassasystem.se) men det kan också vara äldre företagsnamn och domäner som har ett SEO värde och backlinks.

Vidarekoppling

Domäner kan omdirigeras till huvudwebbplatsen, vilket kan hjälpa till att förbättra SEO-rankingen genom att konsolidera trafik. Markydot erbjuder även vidarekoppling med HTTPS://

Domänparkering

Önskar man att få sin domän parkerad och anonym erbjuder vi det med vår parkeringssida.

Mikrosajt

En mikrosajt är en liten webbplats som är fokuserad på ett specifikt ämne eller produkt. Att skapa en mikrosajt på en separat domän kan hjälpa till att rikta in specifika sökord och fraser som är relevanta för ämnet, vilket kan hjälpa till att förbättra SEO-rankingen.

bottom of page