top of page

SSL Certifikat

Markydot erbjuder SSL certifikat från DigiCert, GeoTrust, GlobalSign, Sectigo & Thawte. 

 

SSL (Secure Sockets Layer) certifikat ger kryptering för känsliga data såsom lösenord, kreditkortnummer och annan personlig information. Detta betyder att informationen överförs i ett krypterat format som inte kan läsas av någon annan än avsedd mottagare.

 

SSL-certifikat ger också autentisering, vilket säkerställer att webbplatsbesökarna kommunicerar med den avsedda webbplatsen och inte med en bedragare. När en webbplats har ett SSL-certifikat verifierar certifikatmyndigheten att webbplatsen är legitim och tillhör den organisation som den påstår sig vara.

 

Google, till exempel, betraktar SSL-certifikat som en faktor i sin ranking-algoritm. Webbplatser som har SSL-certifikat är mer benägna att visas högre upp i sökmotors resultaten än de utan SSL-certifikat.

 

Att ha ett SSL-certifikat kan hjälpa till att bygga kundförtroende. Kunderna litar mer på webbplatser som har SSL-certifikat eftersom de vet att deras känsliga information skyddas.

 

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), kräver att webbplatser som samlar in känslig information har SSL-certifikat. 

Kontakta oss om ni vill ha hjälp med era SSL certifikat.

Vi hör av oss inom kort!

bottom of page