top of page

Genom att arbeta nära våra kunder hjälper vi till att skräddarsy en effektiv domänstrategi. Det innebär att välja rätt domännamn och hantera dessa effektivt för att bygga varumärkeskännedom, förbättra sökmotorrankning och driva trafik till kundens webbplats samt att skydda deras varumärke. I dag är det avgörande för företag att ha en stark närvaro online för att vara konkurrenskraftiga och nå sin målgrupp. Vår process för att utveckla en domänstrategi involverar en djupgående analys av företagets befintliga närvaro online, inklusive dess webbplats, sociala medier samt produkter & tjänster. Vi utvärderar också företagets målgrupp och konkurrensen för att bättre förstå vad som krävs för att bygga en framgångsrik domänstrategi.

Varumärkesskydd

Att registrera domännamn som är varianter av ett företagsnamn eller varumärke kan förhindra att annan part  registrerar liknande domäner och använder dem i ond tro eller vilseleda deras kunder.

Vidarekopplingar

En överblick av vidarekopplingar är kritisk för att säkerställa att domäner har korrekt destination och att man får ut det bredaste värdet av domänportföljen.

Indexeringsfördelar

Domännamn kan förbättra företags indexering på sökmotorerna. Sökmotorer använder domännamn som en rankningsfaktor, ett relevant och auktoritativt domännamn kan hjälpa ett företag att ranka högre i sökresultaten.

Domänbevakning

Bevakning av ett företagsnamn eller varumärke i domänform håller företag informerade och kan identifiera och åtgärda eventuell obehörig användning.

bottom of page